За нас

Lusso е начин на мислене. Lusso е отношение. Lusso е емоция.

Lusso е и отношение към детайла. А ние от Lusso by Boriosovi/Луксозно от Борисови сме готови да се погрижим за всеки детайл, когато става дума за лукс и цветове. За да Ви доставим онази емоция, която ще запомните.

Кои сме ние?

Ралица и Анита Борисови. Две дами с много лица и още повече таланти. Но с една мисия – да превърнем цветовете в лукс, който дълго ще помните.

Ралица Борисова. На пръв поглед – праволинейна и дори подозрително строга. Често може да я видите зад компютъра - организираща, търсеща, учеща и понякога на косъм да захвърли всичко. А иначе - ужасно упорита и никога не се отказва. Без значение с какво се захваща. Твърде е възможно, минавайки покрай ателието, да я чуете да си припява някоя ария. И то неслучайно. По образование - оперна певица. По душа – артист. По задължение – мениджър. По призвание - родена да прави хората щастливи! Ще го разберете още като видите усмивката й.

Анита Борисова. Чаровна, сияеща и готова да бъде навсякъде едновременно. Няма събитие, курс или стаж, които да не присъстват в графика й. Изследовател по душа, опитваща всичко ново и непознато, бъдещ интериорен дизайнер. С особена любов към четката и цветовете. Но не боядисва „на частно”. Рисува, когато й остане време. Ей така, за разкош и удоволствие. Винаги обаче е готова да бъде виртуоз на цветните аранжировки.

От къде идва луксозното?

Ние от Lussó by Borisovi сме готови да дадем усмивката и таланта си, за да превърнем цветовете в лукс за Вас. Решихме да създадем нещо по-смело и различно. Да разчупим клишетата при букетите и да бъдем Vera Wang на цветните аранжировки.

Ако търсите стандартни цветове и форми – възможностите в София са хиляди. Ако искате да сте поне една крачка напред, знаете как и къде да ни намерите. А ексцентрична кутия в черно е най-малкото, което сме подготвили за Вас.

Винаги отворени за нови идеи, ние – Ралица и Анита Борисови или Lussó by Borisovi ще направим и невъзможното, за да превърнем цветовете в лукс.

Луксът в цветове. Това сме ние!

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки". Научете повече за нашите политика за поверителност и политика за Бисквитки